Tube Düsseldorf

Tube Düsseldorf 2018


Van 16 t/m 20 april 2018 komen de wereldwijd belangrijkste vertegenwoordigers voor de buis-verwerkende industrie samen op de Tube 2018 in Düsseldorf. 
 

Tube Düsseldorf is dé vakbeurs voor de buizen- en pijpenindustrie en biedt een compleet aanbod van buisproductie en buisbewerking tot aan buisverwerking.
Tijdens de Tube kunnen onze salesmensen u alles vertellen over het 3D buis-lasersnijden en u informeren over

welke mogelijkheden en besparingen voor u toepasbaar zijn op het gebied van metaalbewerking. CLT staat voor het slim bewerken van buizen, kokers en platen
wat resulteert in snellere doorlooptijden, minder materiaal verbruik, nieuwe design mogelijkheden en foutenreductie.
 


Size does matter

CLT beschikt over een volautomatische buislasermachine voor buizen van veertien meter lengte en een maximale diameter van 610 millimeter bij een materiaaldikte van twintig millimeter. Met deze machine kunnen we complexe 3D-vormen lasersnijden in één opspanning. Uiterst nauwkeurig en vele malen sneller dan met conventionele technieken. Uitgebreid maatwerk, dure lasmallen en problemen met lasnaden behoren hiermee tot het verleden.

Lastige bewerkingen zoals gat-nokverbindingen, fictieve verbindingen, positioneringsmogelijkheden en graveren zijn nu eenvoudig en zeer kostenvriendelijk te realiseren. Laskanten worden meteen schuin gesneden voor de juiste lasnaad. Omdat wij nu met ‘mannetje-vrouwtje’-verbindingen kunnen werken, zijn lasmallen overbodig en kan de constructie na het hechten volautomatisch door de lasrobot worden afgelast.


Kom ons bezoeken op de Tube 2018 in hal 18 stand 18C03 en ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking!

 

 

Algemene informatie

Startdatum: Maandag 16 April 2018
Einddatum: Vrijdag 20 April 2018

Website: www.tube.de
Locatie: Düsseldorf, Deutschland
Stand nummer: Hal 18, Stand 18C03

Stuur ons een E-mail voor het aanvragen van een gratis ticket


 

 

F4b52c8e-b61a-4f30-be31-b4b038c21991