Buislasersnijden

Wij zijn de specialist in 3D buislasersnijden, 2D plaatlasersnijden, kanten, walsen, lassen en specialistisch 3D plaatwerk.


TTM FL600

 

CLT beschikt over een volautomatische buislasermachine voor buizen en kokers van veertien meter lengte en een maximale diameter van Ø610 mm en bij een materiaaldikte van 20mm.

Met deze machine kunnen we complexe 3D-vormen lasersnijden in één opspanning. Uiterst nauwkeurig en vele malen sneller dan met conventionele technieken zoals zagen en frezen.

Uitgebreid meetwerk, dure lasmallen en problemen met lasnaden behoren hiermee tot het verleden. Lastige bewerkingen zoals gat-nokverbindingen, fictieve verbindingen, positioneringsmogelijkheden en graveren zijn nu eenvoudig en zeer kostenvriendelijk te realiseren.

Laskanten worden meteen schuin gesneden voor de juiste lasnaad. Omdat wij nu met ‘mannetje-vrouwtje’-verbindingen kunnen werken voor combinatie plaat en buis van grote afmeting zijn lasmallen overbodig en kan de constructie na het hechten volautomatisch door de lasrobot worden afgelast.

 

Buislaser

Vakwerkspanten gelast

Buislasersnijden

Diensten