Plaatwerk kanten met minimaal materiaalverlies

CLT Metal Service is uw partner als het gaat om het slim vormen van kwalitatief metaal. Dit geldt ook voor het kanten van RVS plaatwerk. Onze kantpersen zorgen voor het gewenste plaatwerk met een zeer grote nauwkeurigheid en met minimaal materiaalverlies. Wilt u groot plaatwerk kanten of wenst u complexe RVS profielen of andere vormen uit roestvast staal ? Dat is bij CLT Metal Service geen enkel probleem.


Onze machines voor het kanten van plaatwerk

Voor het kanten van plaatwerk maken wij gebruik van de volgende machines:

LVD 640 TonIMG_0090

De LVD 640 heeft mogelijkheid tot het kanten van plaatwerk tot 6,1 meter en is uitgerust met een buighulp en laserhoekmeetsysteem.


LVD 220 TonIMG_0327

De LVD 220 heeft de mogelijkheid tot het kanten van plaatwerk tot 4,2 meter en is uitgerust met een buighulp en laserhoekmeetsysteem.


LVD 165  Ton

De LVD 165 Heeft mogelijkheid voor het kanten van plaatwerk tot 3,1 meter.


LVD 80 TonSmart Metal Shaping

De LVD 80 Heeft mogelijkheid tot het kanten van plaatwerk tot 2,1 meter

 


LVD 40 Ton

De LVD 40 Dyna-press heeft mogelijkheid voor het kanten van plaatwerk tot 1,6 meter. Zéér snelle machine voor kleine producten en hoge nauwkeurigheid.


Slim metaal kanten: CLT Smart Metal Shaping

CLT Metal Service weet hoe belangrijk snelle levertijden zijn. Dankzij het slim kanten van metaal, en automatisch programmeren vanaf STP/STEP files kunnen wij flexibel en met snelle doorlooptijden produceren. Daarbij gebruiken we alleen hoogstaande kwalitatieve metalen platen en leveren we plaatwerk (zetwerk) met een zeer hoge nauwkeurigheid. Dat noemen we CLT Smart Metal Shaping. We hebben altijd een sterke focus op het resultaat.

 

Meer informatie over kanten van plaatwerk?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het kanten van plaatwerk? Wilt u plaatwerk laten kanten op een efficiënte en nauwkeurige manier met minimaal materiaalverlies? Neemt u gerust contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 077- 398 19 45 of vul het contactformulier in. We denken graag met u mee en ontzorgen u graag bij iedere stap in het proces voor metaal- en plaatbewerking.