Smart Metal Shaping

CLT Metal Service verbetert uw concurrentiepositie

CLT Metal Service staat voor het slim vormen van kwalitatief metaal. Het slim bewerken van buizen, kokers en platen resulteert in snellere doorlooptijden, minder materiaal verbruik, nieuwe design mogelijkheden en geen fouten!

Bij het bewerken van metaal worden alleen hoogstaande kwalitatieve metalen buizen, kokers en platen gebruikt. CLT kan buizen, kokers en plaatwerk van grote afmetingen leveren met een zeer hoge nauwkeurigheid.


“Wij hebben een sterke focus op resultaat.”

De doorlooptijden en levertijden worden steeds belangrijker. CLT versterkt u concurrentiepositie door flexibel en met korte doorlooptijden te produceren, enkelstuks- en serieproductie. De continue investering in mensen en ontwikkelingen heeft ertoe geleid dat we met baanbrekende innovaties werken die de manier waarop metaal bewerkt wordt grondig hebben gewijzigd.

Smart Metal Shaping

“Size does matter.”

CLT werkt alleen met state-of-the-art machines, zoals de volautomatische lasersnijmachine voor buizen en kokers van veertien meter lengte met een maximale diameter van 610 millimeter bij een materiaaldikte van twintig millimeter met een zeer hoge nauwkeurigheid. Deze machine is uniek in Europa en bespaart 50-60% op het lasproces.


“Men kan echt spreken over een revolutie in metaalbewerking.”

Meerwaarde CLT Metal Service


Wij kunnen ook nog eens tussen de 10% en 15% besparen op materiaal door de lange lengtes die wij verwerken.
Alle onderdelen op het frame zijn met hoge nauwkeurigheid vastgelegd middels
gat-nokverbindingen en graveringen waardoor het foutenrisico nul is.

Meerwaarde CLT Metal Service