Over ons

Snel een prijs? Online offerte aanvragen

Tot grote afmetingen

Snelle levertijd

99.7% first-time-right

Meer dan 25 jaar ervaring

wij zijn
CLT Metal Service

Wij zijn CLT Metal Service; high-speed bewerker van RVS- en metaalproducten. Al meer dan 25 jaar lasersnijden en bewerken we buizen, kokers, profielen en platen in kleine en grote afmetingen.

Met ons in Europa unieke machinepark, onze Smart Shaping-werkwijze en deskundige medewerkers, staan we garant voor de hoogste product- en servicekwaliteit.

Wij gaan verder waar andere metaalbewerkers stoppen

CLT Metal Service gaat verder waar andere metaalbewerkers stoppen. Met onze unieke state-of-the-art machines bewerken we in één opspanning en volautomatisch metaalproducten tot zelfs 15 meter.

Meer weten over wat wij allemaal kunnen bewerken? Bekijk al onze bewerkingen.

Ontdek onze bewerkingen

CLT Metal Service: Think. Shape. Deliver.

Bij CLT Metal Service werken we volgens het think-shape-deliver principe.

Think.

Wij denken mee: vanaf de engineeringsfase tot levering, of zelfs tot in het prestatieveld van onze klant, bieden we meerwaarde door één stap verder mee te denken.

 

Shape.

Wij geven vorm: aan onze processen, aan partnerschap, aan goed werkgeverschap, aan onze toekomst, en aan metaal.

Deliver.

Wij leveren: onze producten op tijd en in de gewenste afwerking, en we komen onze afspraken na.

Wij gaan voor écht partnerschap

Wij geloven dat als je simpelweg het beste wil voor een ander, je allebei het verst komt. Daarom is het onze missie om uit te blinken als werkgever, zakenpartner en leverancier. Wij laten zien dat de vriendelijkste bedrijven, ook de meest succesvolle bedrijven zijn en zetten integriteit op een voetstuk. Met ons boerenverstand en met beide benen op de grond doen we altijd het juiste, ook als niemand kijkt.

Onze missie:
Uitblinken als werkgever, zakenpartner en leverancier en hiermee organisaties inspireren om ook het allerbeste na te streven voor hun klanten en medewerkers.

Ontdek de mogelijkheden om samen te werken met CLT Metal Service en ontdek hoeveel meer je kunt bereiken met een high-speed bewerker als partner.

Bekijk onze werkwijze

Voor lasbedrijven